Овен
Доведеться долати опір інших людей і обстоювати свою позицію. Не піддавайтеся емоціям, ваші найкращі помічники — розум і логіка.
Телець
На вас чекає активна діяльність, багато переїздів. Проявляючи неуважність у справах і дозволяючи випадку впливати на ситуацію, ви ризикуєте втратити контроль над матеріальною сферою вашого життя.
Близнюки
Вам може здатися, що розпочалася чорна смуга. Насправді це той переломний момент, після якого починається підйом вгору. А поки що зведіть свою діяльність до мінімуму й не приймайте важливих рішень.
Рак
Перед вами відкриваються гарні перспективи, але ви ризикуєте стати жертвою власних мрій. Від вас потрібні конкретні дії, а ви все ще не визначилися з метою. Вам допоможе інша людина — дійте спільно.
Лев
Цей час підходить для роздумів і відпочинку, але ніяк не для творчості й романтики. В емоціях — цілковитий штиль. Хоча до кінця тижня прокинеться бажання покомандувати іншими. Ваше завдання — щедро ділитися своїми ідеями.
Діва
Після виснажливого минулого тижня настав час невеликого перепочинку. Використайте його з користю — змініть роботу на творчість і науку. Це дозволить вам вийти на новий рівень і стати майстром у своїй справі. Демонстрація талантів запланована на кінець тижня.
Терези
Романтична зустріч у середині тижня відволіче вас від матеріальних справ і тим самим може дещо погіршити фінансове становище. Натомість тепер будь-які негаразди ви зможете долати вдвох.
Скорпіон
На вас чекають пригоди, в тому числі й романтичні! Можливо навіть, що ви закладете основу для серйозних тривалих стосунків. Головне — контролюйте емоції.
Стрілець
На вас чекають зміни. Ви — на початку нового шляху, який не відомо куди приведе. Ця непевність може лякати, але не може зупинити вас. 
Козеріг
У вас з’явиться короткий перепочинок між проблемами, які ви активно долали в минулому і які ще з’являться. Використовуйте його, щоб відпочити й набратися сил, а також стабілізувати своє матеріальне становище. Уникайте активних дій.
Водолій
Ваше життя перебуває в стабільності й гармонії. Не можна сказати, що вас усе тішить (бо в емоційній сфері — певний застій), але нинішній період осмислення бажань і відпочинку від пристрастей вочевидь піде вам на користь.
Риби
Хоча у ваших фінансових справах і спостерігається стабільність, спокою це вам не дає. Але спроби змінити ситуацію і досягти вершин цього тижня нічого, крім утоми, не принесуть.