136 демонстрантів затримали правоохоронні органи після розгону акції протесту в столиці Вірменії Єревані. Про це повідомила прес-служба поліції. Також стало відомо, що по медичну допомогу звернулося 46 людей. Серед постраждалих більше половини — представники поліції. Таким є підсумок сутичок, що почалися у середу ввечері й продовжилися вчора зранку біля будівлі відділення поліції Єревана, в якому від 17 липня група озброєних людей утримує у заручниках поліцейських.

Колишні учасники війни в Нагірному Карабасі та молоді активісти вимагають звільнення координатора громадянської ініціативи «Установчий парламент» Жирайра Сефіляна та інших політв’язнів.
У середу сутички почалися через проблему з доставкою харчування членам угруповання, що забарикадувалися в приміщенні поліції. Опозиціонери зажадали, щоб їжу передавали вони, а не поліцейські. Не дочекавшись відповіді від поліції, вони почали кидати в неї каміння. У відповідь поліція застосували сльозогінний газ та світлошумові гранати, повідомляє ВВС.