66 разів обстріляли російські окупаційні війська українські позиції протягом доби (дані на 22.07), повідомляє прес-центр АТО.

За даними штабу, на донецькому напрямку зафіксовано 30 випадків ведення вогню. Тут епіцентром напруження залишається Авдіївка, де противник вів вогонь по наших позиціях із 120 і 82 мм мінометів, гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. У результаті перебито недавно відновлену лінію електропередач, знеструмлено фільтрувальну станцію, інформує департамент комунікацій Нацполіції.
Крім того, з мінометів калібром 120 і 82 мм ворог бив по Новоселівці Другій. По опорних пунктах поруч із Майорським, Верхньоторецьким, Опитним і Пісками окупанти застосували 82 мм міномети, у Луганському і Невельському — гранатомети, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю. Також ворожий вогонь із великокаліберних кулеметів вівся під Троїцьким, йдеться в повідомленні штабу АТО.
На маріупольському напрямку окупанти 26 разів відкривали вогонь по наших укріпленнях. До вечора 21 липня наш опорний пункт у Мар’їнці спробувала атакувати група ворожих диверсантів у кількості до десяти осіб.
«Бойовики підійшли на відстань кидка гранати й відкрили вогонь зі стрілецької зброї та підствольних гранатометів по наших бійцях. У відповідь українські воїни використовували стрілецьку зброю, дали відсіч окупантам і відбили атаку ворога. У цьому бойовому зіткненні один український військовослужбовець загинув, двоє — поранені», — повідомив на брифінгу речник АТО Андрій Лисенко.