У територіальному центрі Автозаводського району Кременчука почало діяти нове відділення реабілітації учасників бойових дій і членів їхніх сімей, а також внутрішньо переміщених осіб.

 

Учорашнім бійцям, їхнім родичам і вимушеним переселенцям тут безплатно надають традиційні послуги перукаря, швачки та взуттєвика, забезпечують комплексним обслуговуванням. Водночас за рекомендацією лікаря кожен охочий із числа згаданих категорій громадян може пройти курси масажу, фізіотерапії та лікувальної фізкультури, відвідати тренажерну залу. Зцілити не лише тіло, а й душу можна за допомогою фахівця-психолога, сеансів аромо- та музичної терапії.

 

Сприяють цьому й літературно-мистецька вітальня та бібліотека. Зрештою, кожної п'ятниці на своєрідні посиденьки у колі друзів, однодумців, побратимів запрошує Солдатський клуб. Саме таке спілкування допомагає людям, які пройшли найскладніші випробування, подолати відчуженість, самотність, відчути себе потрібним не лише під час захисту Вітчизни від терористів і загарбників, а й у мирному житті.

 

Василь НЕЇЖМАК.

 

Полтавська область.

 

Голос України