Завдяки зусиллям народних депутатів України Ірини Луценко, Марії Іонової, Ірини Геращенко, керівника Донецької територіальної організації «Блок Петра Порошенка «Солідарність», представника Президента України у Верховній Раді Артура Герасимова (на знімку ліворуч) та інших депутатів Курахівська міська лікарня отримала сучасне медичне обладнання для операційної, повідомили у прес-службі БПП.

Для того, щоб передати це обладнання, Артур Герасимов прибув до Курахового. За словами головного лікаря Курахівської міської лікарні Ігоря Корчака, через близьке місцезнаходження міста від лінії фронту та постійні обстріли з боку терористів, лікарня працює в посиленому режимі, адже необхідно постійно надавати термінову медичну допомогу і військовим, і цивільному населенню.

«Оснащення саме Курахівської міської лікарні сучасним медичним обладнанням, за допомогою якого могла б надаватись невідкладна допомога нашим пораненим військовим та мешканцям району, які страждають від постійних обстрілів бойовиками, є дуже важливим. Хотів би щиро подякувати всім, хто долучився до цієї ініціативи», — зазначив Артур Герасимов.

Артур Володимирович також подякував головному лікарю та медичному персоналу лікарні за самовіддану працю.

Фото прес-служби «Солідарності».