Овни. Намагайтеся не вплутуватися в протистояння. Якщо виявите мудрість і поступитеся в конфлікті, то ситуація вирішиться вигідно для всіх. Інакше можливі втрати.
Тельці. Ваш творчий і діловий потенціал розкриється на початку тижня. Шукайте нові сфери діяльності, будуйте плани на майбутнє й активно реалізуйте їх. Кінець тижня присвятіть юридичним питанням.
Близнюки. Ви знову не згодні з самим собою, ще важче дається вам порозуміння з оточуючими. Ви схильні до імпульсивної поведінки й при цьому не враховуєте думок і потреб інших. Шукайте компроміси!
Раки. Ризикуєте стати заручником нездійсненних мрій. Спроби щось змінити в житті, особливо в сімейній сфері, не приведуть до добра. Якщо хочете зберегти мир і благополуччя — не метушіться.
Леви. Вам доведеться вирішити кілька важливих питань, пов’язаних зі спадщиною чи розподілом сімейного бюджету. Але загалом на вас чекає спокійний і радісний час. Присвятіть його близьким!
Діви. Ви потрапляєте у вир непередбачених подій. Але якщо ви докладете зусиль, дослухатиметеся здорового глузду — то на вас чекає успіх у всіх сферах!
Терези. Якщо вирішили взятися за нову й перспективну справу, то не відкладайте. Цей тиждень вдалий для тих, хто звик діяти самотужки й покладатися тільки на себе.
Скорпіони. Копітка праця на початку тижня стомить вас, але допоможе закласти фундамент для успіху в майбутньому. Вже з середини тижня зможете відпочити й насолодитися життям.
Стрільці. Вам знову не сидиться на місці. Необережність у словах, імпульсивність у вчинках і рішеннях можуть зіпсувати ваші стосунки з оточуючими. Обдумуйте кожне слово!
Козероги. Події цього тижня потребуватимуть наполегливості й рішучості з вашого боку. Доведеться обстоювати свою позицію й усіма силами домагатися поставлених цілей. Але вам усе вдасться.
Водолії. Знадобиться ініціативність у справах. Нові ідеї будуть легкі у виконанні й принесуть успіх, тому не відкладайте у довгий ящик і відразу беріться за їх втілення.
Риби. Цього тижня вас поглинуть вивчення свого бюджету й пошук додаткового заробітку. Втім, залишаться сили й час на романтичні пригоди.