Радник міністра внутрішніх справ України Іван ВАРЧЕНКО проінспектував роботу працівників поліції Луганської області в населених пунктах, що знаходяться на лінії розмежування: у Станиці Луганській та місті Щастя. На умовній "нулівці" в селищах Трьохізбенка та Лобачово разом із командиром батальйону ПСП особливого призначення "Луганськ-1" Сергієм ГУБАНОВИМ перевірив несення служби передовими підрозділами батальйону.

Фото
прес-служби НПУ в області.

 

В обох населених пунктах є проблема незаконного перетину лінії розмежування. По той бік переправи через річку Сіверський Донець, що в Лобачовому, за 50 метрів від позицій українських правоохоронців та військових, розташований опорний пункт незаконних збройних формувань "ЛНР". Неозброєним оком видно, що тут хазяйнують вихідці з Кавказу.

 

Радника цікавило все: умови, в яких несуть службу поліцейські, їхній побут, заходи щодо забезпечення правопорядку, взаємодія з військовими, прикордонниками, фіскалами, працівниками СБУ, ДСНС та міжнародними організаціями, рівень довіри населення до правоохоронців і їхня комунікаційна діяльність. Окремо він ознайомився з діяльністю єдиного на Луганщині пункту перетину лінії розмежування КПВВ "Станиця Луганська" та забезпеченням тут прав і свобод громадян України.

 

Павло ВОРОНЦОВ.

 

Луганська область.

 

Голос України