Овни. У вас виникне безліч нових ідей. Постарайтеся не хапатися за всі справи водночас. Плануйте день, дозуйте навантаження — і тоді в кінці тижня отримаєте багато позитивних емоцій.


Тельці. Метушня й поспішність поселяться у вашому житті. Колеги й родина буквально розриватимуть вас на частини. Але не поспішайте, а дійте у звичному для вас ритмі.


Близнюки. Під тягарем щоденних турбот вам доведеться багато чого переосмислити. Придивляйтеся до уроків, які дає вам життя цього тижня. Це не прості пригоди, а цінні поради на майбутнє.


Раки. Вам пощастить на любовному фронті. Самотні зустрінуть ідеального партнера на довгі роки. Отримаєте відповіді на запитання, які раніше навіть не насмілювалися ставити.


Леви. На вас чекають серйозні зміни: розлука, зміна місця проживання, переоцінка цінностей. Єдиний спосіб пережити ці події — знайти в собі сили і прийняти їх.


Діви. Тримайте вичікувальну позицію, ретельно продумуйте всі рішення і дії. У цей час вас легко обдурити. Розраховуйте на допомогу тільки найближчих друзів.


Терези. Щоб уникнути непотрібних конфліктів, не сперечайтеся і нікому нічого не доводьте. Сили направте на планування своєї діяльності і реалізацію планів.


Скорпіони. На вас чекає успіх: підвищення на посаді чи збільшення зарплати. Можливо, вам доведеться залишити обжите місце для того, щоб розвиватися далі й досягати нових висот.


Стрільці. Ви стоїте на порозі грандіозних подій, і у вас є сили для реалізації своїх планів. Тиждень вдалий для вкладення коштів і влаштування на роботу.


Козероги. Саме час усе розпланувати, зробити перший крок і почати активно діяти. Ви сповнені сил, і цей тиждень дасть вам змогу легко просунутися наміченим шляхом.


Водолії. На вас чекають серйозні зміни. Щоб вони гармонійно ввійшли у ваше життя, їх потрібно усвідомити й прийняти. А поки що вичікуйте і зберігайте рівновагу.


Риби. Цього тижня проблем і обов’язків не поменшає. Але не відкладайте справи на потім, виявіть посидючість і наполегливість — і побачите, як легко й швидко впораєтеся з усім.