Вважай, гра закінчилася на 45-й хвилині, коли рефері, у котрого проявилося очевидне порушення сприйняття дійсності, вилучив з поля нашого півоборонця Беланда. Це була друга червона картка в першому таймі. Дев’ять наших проти одинадцяти супротивників — жахлива фора.

А як все гарно починалося... Наші забили швидкий гол. Кравець здорово відгукнувся на передачу Сидорчука на правому краю карного майданчика господарів. Потім миттєво точно віддав м’яч Велозу, а той ударом в один дотик влучив у ворота.

Відчувалося, що динамівці добре налаштувалися і готові розвинути успіх. Однак, як сніг на голову, почалися неприємності. Спочатку травмували Ленса, потім Сидорчука.

Саме після епізоду з останнім Ярмоленко зачепив суперника, щоб зупинити гру, а наш футболіст отримав би медичну допомогу. Але в руках рефері з’явилася перша червона картка. Однак «каратель» не вгамовувався, і, як ми вже згадали вище, вилучив ще й Беланда.

Слід сказати, що наша команда геройськи оборонялась і пропустила лише два м’ячі. І рахунок 1:2 — дає нам добрі шанси на реванш у київській зустрічі за тиждень. Суперник «Динамо» заслуговує на помсту...

На післяматчевій прес-конференції тренера «Динамо» Сергія Реброва одразу запитали про стан травмованих.

— У Сидорчука все погано — у нього відкрита рана, повезли до лікарні. Коли я побачив те ушкодження, то мені самому стало не по собі. Ленс також накульгує — йому «забили» ногу.

— Оцініть, будь ласка, те, що сьогодні сталося.

— Ви самі бачили — до вилучення грали гідно, забили м’яч, були ще моменти. Я не хочу коментувати суддівство... Ярмоленко бачив, що його товариш лежить та стікає кров’ю. Трапляється, що футболіст симулює, але це зовсім інший випадок. Має ж бути фейр-плей! Андрій бачив, що Сидорчукові потрібна допомога, тому й порушив правила. Стосовно Беланда, то нічого не можу сказати, бо в той момент дивився в інший бік. Звичайно, ті, хто залишилися на полі, грали за всю команду. Билися, оборонялися, віддали всі сили. Ми вдячні їм за те, що так чинили проти добротної команди, якою, безперечно, є «Генгам».

— Чи погоджуєтеся з тим, що ситуація складна, але потрібно подумати, як вирішити завдання?

— Наше протистояння складається з двох поєдинків, а не з одного. Звісно, вже думаємо, як грати у матчі-відповіді.

— То, може, є надія, що хоча б Ленс відновиться?

— Не скажу щось конкретне. У нього сильне забиття ноги. Слово за медиками.

— Чого очікуєте від матчу в Києві?

— Нашої перемоги. Впевнений, ми дамо бій «Генгаму» та докладемо всіх зусиль, аби вирішити завдання виходу до наступного раунду.