Про це повідомила на своїй сторінці у Фейсбуці Перший заступник Голови Верховної Ради, Уповноважена Президента з мирного врегулювання конфлікту на Донбасі Ірина Геращенко, яка подякувала жінкам за мудру позицію.

 


«Їх здоров’я, самопочуття — надто велика цінність для хлопців, що нині в полоні. І вони хочуть бачити своїх любих і коханих здоровими. Немає сумніву, що мами і дружини готові на будь-які кроки задля звільнення коханих.

Але надто велика честь для тих, хто тримає хлопців у полоні, аби мами і дружини заручників це здоров’я втратили через голодовку і чужі авантюри, які, на жаль, ніяк не наближають хвилину звільнення хлопців», — зазначила Перший заступник глави парламенту.


Вона запевнила, що на постійному контакті з родинами. І разом з СБУ, в форматі мінської групи уповноважені у цьому питанні працюють, щоб були новини. «І коли хлопці будуть на волі — по годинах розповімо, що робили задля їх звільнення. Всьому свій час, друзі, і звітам теж. Головне — витягти хлопців», — резюмувала Ірина Геращенко.