Овни. Цього тижня у вас усе йтиме так, як ви задумали. Ви пожинатимете плоди своєї діяльності, зможете насолодитися приємною компанією й достатком.

Тельці. Вам доведеться поборотися за тепле місце під сонцем, бо ваше життя повне пригод. Але ретельність і наполегливість допоможуть домогтися успіху.

Близнюки. Енергія, яка в цей період переповняє вас, дасть вам змогу реалізувати себе, вирішити накопичені питання й почати активно втілювати давні ідеї й нові плани.

Раки. Вам треба певний час провести на самоті. Це допоможе відкрити в собі нові джерела сили й натхнення, з новим завзяттям братися за перспективні справи.

Леви. Можете планувати на цей час справи, пов’язані з підтвердженням вашого статусу, підвищенням на роботі. Ваша впевненість і наполегливість допоможуть досягти бажаних висот.

Діви. Навчіться досягати гармонії з самим собою й зовнішнім світом. Тільки в цьому разі ваша діяльність приноситиме плоди й радуватиме вас.

Терези. Настав сприятливий час, щоб зайнятися самоаналізом, почитати цікаву книгу. У ці дні легко дається навчання, можете відвідати семінари.

Скорпіони. Займіться спогляданням — спостерігайте за тим, як протікають події навколо вас. Якщо ви задумали щось здійснити для поліпшення свого життя, то чекайте підходящого моменту.

Стрільці. Переведіть свою активність у ділове русло, візьміться за конкретні перспективні проекти. Так ви досягнете успіху й поліпшите фінансове становище.

Козероги. Роззирніться, і ви побачите, що у вашому житті є місце для радості. Ви зумієте показати себе з кращого боку на роботі й одержите матеріальну винагороду.

Водолії. Виявіть терпіння, адже матеріальне благополуччя, яке зовсім поруч, тимчасово затримується. Можливі юридичні перепони. Не кваптеся й дійте розумно.

Риби. Ви прагнете досягти багато, будуєте активні плани на майбутнє, мрієте, вкладаєте в це сили. Зупиніться на певний час — ваші активні починання потребують ретельного осмислення.