У місті Пирятин, що на Полтавщині, відбулася благодійна акція на підтримку тяжкопораненого земляка—учасника АТО Сергія Перепелиці. Зініціювала її міська рада.


Попри те, що в літню спеку багато пирятинців виїжджають за місто, цього разу на заклик організаторів відгукнулися чимало людей різного віку. На тамтешній майдан Незалежності вони принесли свою випічку, прохолодні напої, оригінальні вироби, картини, книги тощо. Все те можна було придбати, долучившись до поповнення скарбнички доброчинності. Водночас працівники Національного природного парку «Пирятинський» наварили смачного кулешу.


В акції взяли участь представники навчальних закладів, волонтери, небайдужі містяни, самодіяльні артисти, в тому числі наймолодші. Загалом для пораненого захисника Вітчизни зібрали 13 тисяч 401 гривню. Ці кошти одразу передали батькам Сергія Перепелиці, котрі були присутні на заході. Останні подякували громаді за небайдужість, наголосивши на тому, що для їхньої родини в час випробувань не менш важливою за матеріальну залишається моральна підтримка земляків, яку вони також відчули сповна.

Полтавська область.