Голова фракції Партії «Блок Петра Порошенка» Ігор Гринів переконаний, що у нинішнього Президента Петра Порошенка серед українських політиків поки що немає конкурента, який запропонував би достойний порядок денний розвитку країни. За словами голови фракції, на участь у майбутніх президентських виборах «претендувати може хто завгодно».


Парламентарій зауважив, що Україна на експерименти не піде... «Досі всі вибори були дуже логічні. І сподіваюся, що така квазілогіка — «проголосуймо за когось, за кого ми не голосували», — не спрацює», — зазначив він.


Голова фракції, як повідомляє прес-служба партії БПП, переконаний, що другий термін для Президента Порошенка — не самоціль, а функція, що диктується логікою проведення реформ. «Наше завдання і наша відповідальність — реформувати Українську державу. Якщо Петро Порошенко є частиною цієї відповідальності, то йому потрібен час для виконання того завдання. Він не повинен оглядатися, ухвалюючи рішення. Але щоб стати Президентом на другий термін, потрібно одночасно змінити країну й завоювати підтримку людей уже тепер», — підкреслив він.


«Ми говоримо не про вибори, а про відповідальність. Про завдання. Про готовність виконувати їх. П’ять років — надто малий термін, щоб змінити країну», — підкреслив Ігор Гринів.