Овни. Вдалий час для подорожей, творчості, спорту. Ви здатні зосередитися й досягти бажаних вершин, незважаючи на непередбачені обставини й складності.

Тельці. У вас активізуються інтуїція, проникливість, винахідливість. Скористайтеся своїми здібностями для вирішення фінансових питань і просування бізнесу.

Близнюки. У вас з’явиться змога знайти нові джерела доходів і забути про матеріальні труднощі. Скористайтеся нею. Цей тиждень може принести перспективні знайомства.

Раки. Завдяки вигідним контактам і гарним відносинам з начальством ви можете просунутися службовими сходами і досягти бажаних результатів у фінансовому плані.

Леви. У цей період ви можете закохатися, зміцнити існуючий романтичний зв’язок або відновити старі стосунки. Використовуйте цей час, щоб налагодити особисте життя.

Діви. Це тиждень інтенсивної фізичної активності. Щоб підтримувати сили, чергуйте бурхливу роботу зі спокійним відпочинком.

Терези. Ваші енергійність і позитивність притягуватимуть до вас людей не тільки приємних, а й корисних. Тиждень сприяє матеріальним успіхам у справах, пов’язаних із творчістю.

Скорпіони. Це кращий час для зміцнення здоров’я й загартовування організму. Також це тиждень підвищеної працездатності. Вас очікує успіх у торгівлі й великому бізнесі.

Стрільці. Ви успішно попрацювали й тепер думаєте, як розпорядитися накопиченими фінансами. Займіться ремонтом, поліпшенням житлових умов, потіште своїх дітей і батьків.

Козероги. На цьому тижні на вас звалиться несподіване надходження. Це може бути подарунок, спадщина, премія, а також — дохід від землі, нерухомості, цінних паперів або давніх вкладів.

Водолії. У вас пробуджується інтерес до різноманітності. Вдалий період для зміни професії або місця роботи. Прибуток і успіх принесе торгівля, спільний бізнес.

Риби. Займіться зароблянням грошей, але в гонитві за прибутками уникайте конфліктів з начальством і сварок у колективі. Особливу матеріальну винагороду одержать ті, хто робить щось власноруч.