Кілька снарядів розірвалося в центрі міста. За даними прес-центру АТО, пошкоджені будівлі та машини, перебита лінія електропередач, не працює залізничний вокзал. Неспокійно і на інших ділянках фронту. Останню добу (станом на 25.08) бойовики лупили із 120- та 82-міліметрових мінометів, гранатометів різних систем, кулеметів великого калібру та стрілецької зброї.


«На маріупольському напрямку ворог із 122-міліметрових самохідних установок випустив понад сотню снарядів по Широкиному. По позиціях у Новогригорівці та Старогнатівці лупили з мінометів 120-го калібру, по Мар’їнці та Красногорівці — 82-го калібру, по Водяному, Широкиному та Павлополю — з гранатометів та великокаліберних кулеметів. На Луганщині бойовики з важкої артилерії калібру 152 мм розстрілювали наші позиції у Калиново-Попасному, Новозванівці, Жолобку та Новотошківському, під час обстрілу Кримського використовували калібр 122 мм. Поблизу Кримського окупанти застосували танки, а в Станиці Луганській — бойові машини піхоти, — повідомила учора ЗМІ речник прес-центру АТО Ірина Баранова.


Про те, що відбувається на фронті, розповів боєць ЗСУ (місце дислокації — район с. Піски): «Ситуація під контролем. Орки обстрілювали нас мінами 120-го калібру. Учора прилетіло і декілька подарунків 152-го калібру. Вночі було досить гаряче. В хід пішла стрілецька зброя, гранатомети, кулемети. Це вони нас зі святом так вітали. А ми їм відповіли теж досить добре — Гімн України включили. Стріляти ж не можна — Мінські домовленості. Так вони від цього ще більше скаженіють. Тепер спокійно, хлопці готові до будь-яких провокацій. Недалеко від нас, у районі Авдіївки, ситуація складна. Страшні звуки артилерії навіть сюди чутно. За нашою інформацією, орки застосовують танки. Не жаліють і місцевих жителів. Однак хлопці наші там гарно закріпилися і не пустять ворога».


Як повідомили в ГУР Міноборони, РФ продовжує відправляти на Донбас важку техніку. «Учора в Іловайськ прибули танки з Росії. Ідеться про дві машини Т-72. Також до міста прибули три вагони з боєприпасами та 200 тонн мастила. Такі постачання зафіксовано у Свердловську, Луганську та Ровеньках», — зазначили в прес-службі силового відомства.