Овни. У вас багато цікавих ідей і цілей, щоб їх досягти, виявляйте кмітливість, рішучість, наполегливість. Тільки ви зможете знайти правильний шлях до свого щастя.

Тельці. Ви хочете досягти стабільності в роботі й у стосунках. Виявіть терпіння і витривалість, повірте у власні сили. Моральну підтримку отримаєте від оточуючих.

Близнюки. Дозвольте собі розслабитися, не будуйте далекі плани, не турбуйтеся через дрібниці, і ви відчуєте, яке чудове ваше життя.

Раки. Щоб почати щось нове і зміцнити своє становище, вам необхідно докорінно змінити свої погляди на ситуацію, що склалася. Ідіть по життю легко, і стежки долі самі виведуть вас.

Леви. Скиньте із себе пута минулого і погляньте на світ новим поглядом. Наплив ідей і початок активної діяльності приведуть вас до кращого.

Діви. У цей період перед вами виникнуть безліч невирішених ситуацій. Усе ретельно зважуйте і перевіряйте ще раз, прийдіть до згоди між здоровим глуздом і почуттями.

Терези. Цього тижня ви такі активні й цілеспрямовані, що перешкод на вашому шляху не існує. Спочатку приділіть час дому, а потім можете займатися творчістю і роботою.

Скорпіони. У вашому житті може з’явитися людина, яка додасть йому нових почуттів і позитивних емоцій. Незабаром ви зрозумієте, що це той, кого ви так довго шукали.

Стрільці. У вас є шанс позбутися набридлого старого й отримати краще нове. Ви відчуєте натхнення й ту енергію, якої давно бракувало, щоб поліпшити своє життя.

Козероги. У вашому житті виникло безліч вузлів, які не дають вам рухатися далі, настав час їх розірвати. Ви можете зробити це з власної волі, а може до цього підштовхнути доля.

Водолії. Ваші емоції й почуття будуть сильнішими. Ви більше не хочете чекати й відкладати, тому беріться до роботи з повною самовіддачею і наполегливістю.

Риби. Новий приплив енергії змусить вас влитися в потік активної діяльності, яка приведе до гарної матеріальної винагороди. За рахунок позитивних змін поліпшите стосунки у сім’ї.