У Полтаві на фасаді гімназії № 6 урочисто відкрили меморіальну дошку випускникові 1989 року Олександру ФРОЛОВУ (на знімку). Він був одним із тих перших хоробрих, хто пішов захищати Україну від терористів і загарбників за покликом серця.

 

Воював чоловік у складі 15-го батальйону 128-ї гірсько-піхотної бригади. Виконуючи бойове завдання поблизу Дебальцевого, 16 лютого 2015 року разом із побратимами наразився на шалений ворожий обстріл і загинув від осколкового поранення в голову... Поховали Олександра на Алеї героїв центрального міського цвинтаря Полтави.

 

На відкриття меморіальної дошки герою прийшли його найрідніші люди -- мати, дружина та син, а також гімназисти й педагоги, представники громадських організацій учасників АТО, небайдужі земляки. Всі, хто знав Олександра Фролова, згадували його як надзвичайно світлу людину. Особливо зворушливими були слова дружини Віри про те, що всім, чого досягла в житті, вона завдячує чоловіку...

 

Виготовлення меморіальної дошки зініціював депутат міськради Вадим ЯМЩИКОВ. Після відкриття до неї відразу лягли живі квіти.

 

Василь НЕЇЖМАК.

Фото автора.

 

Полтава.

 

Голос України