Овни. Вас переповнятимуть нові ідеї та прагнення їх реалізувати. Чітко дотримуйтеся поставленого завдання, нікуди не звертайте і домагайтеся бажаного!

Тельці. Цього тижня намічається поліпшення фінансового становища. У вас відкриється нове джерело енергії, потік ваших бажань і прагнень знайде вихід. Ви зможете зайнятися хобі.

Близнюки. У ваше життя стрімко ввірветься нове почуття чи вид діяльності. Ця новація сприятиме стабілізації становища, поліпшенню атмосфери навколо вас.

Раки. Тривала боротьба за краще місце під сонцем може стомити будь-кого, а тим паче таку чутливу натуру, як ви. Не здавайтеся на шляху творення свого щастя!

Леви. Щоб вирватися із замкненого кола, не потрібно прискорювати біг, варто зупинитися й дозволити життю вивести вас на новий рівень.

Діви. У вас багато завдань, необхідно все встигнути, а при цьому часу обмаль. Не намагайтеся встигнути все й одразу, визначтеся з головним — і тоді вам вистачить сил на щасливе життя.

Терези. Цього тижня ви віднайдете спокій і гармонію, зможете налагодити стосунки з родичами, а також поліпшити своє фінансове становище. Сили, які з’явилися, допоможуть досягти бажаного.

Скорпіони. Цього тижня знадобляться ваші уважність і самоконтроль. Тому розслабленість, млявість і апатія у ці дні протипоказані.

Стрільці. Вас оточує атмосфера свята й веселощів, що не дає нудьгувати і розслаблятися. А вам необхідні спокій та усамітнення, щоб зрозуміти себе і вирішити всі питання.

Козероги. Тиждень активний і важливий, тому що дає вам змогу багато чого досягти у різних сферах життя. Ви зможете знайти надійних друзів, з якими досягнете успіхів.

Водолії. У вашому житті є міцна й любляча родина, на яку ви завжди можете покластися. Цього тижня ви зможете відчути радості домашніх турбот і виявити ретельність і старанність у справах.

Риби. Вам необхідно стрепенутися, переглянути свою ситуацію, бажання і спосіб дій. Тоді ви зможете почати рухатися в напрямку стабільності й упевненості у завтрашньому дні.