Студент із Південної Каліфорнії Квін Бойлен (на знімку в центрі) другий рік поспіль приїжджає в Україну працювати волонтером. Майбутній вчитель проводить свої канікули з українськими сиротами та дітьми, позбавленими батьківського піклування.

 


Торік Квін організував акцію «Подаруй дитині гітару» і на кошти благодійників, зібрані завдяки їй, привіз для навчальних закладів Черкащини кілька десятків укулеле — гавайських гітар. Зокрема, музичні інструменти отримали вихованці Шевченківської спеціалізованої школи-інтернату з поглибленим вивченням предметів гуманітарно-естетичного профілю.


Цього року американський студент на зароблені власні кошти подарував дитячому спеціалізованому санаторію «Сосновий бір» семиструнну гітару, а дітям-сиротам з Чигиринської школи-інтернату — кросівки, рюкзаки, футболки, кепки. Квін з великою теплотою відгукується про українських дітей і дуже шкодує, що в державних притулках їм не вистачає не тільки якісного одягу, а й шкільного приладдя, музичних інструментів, спортивного інвентарю для загального розвитку та подолання фізичних вад.


— Я й наступного року приїду до України, — розповідає Квін Бойлен. — У мене тут багато маленьких друзів, котрі потребують допомоги. Я знаю, вони мене з нетерпінням чекатимуть і радітимуть нашій новій зустрічі.

Черкаська область.


Фото автора.