У запорізькому «Козак-палаці» відбулася XІІІ спеціалізована виставка сільськогосподарської техніки та технологій «АгроТехСервіс-2014». Відвідувачі ознайомилися з найновішими зразками сільськогосподарської техніки, а також технологіями, матеріалами для агровиробництва. Участь у виставці брали майже 60 компаній, а площа експозиції сягнула 4000 квадратних метрів.
Серед експонатів були навіть дельтаплани, які поставили на службу агровиробникам. Компанія «Родючість» запевняє, що її літальний апарат — ідеальний оприскувач посівів.
Додамо, що поряд із відомими компаніями свої розробки показали й новачки. Зокрема, Запорізький арматурний завод продемонстрував обладнання для свинокомплексів. В епоху відновлювальних джерел енергії увагу відвідувачів привернув спеціалізований розділ експозиції «Біопаливо. Інноваційні технології». Адже біогазоустановки дають змогу не лише забезпечувати фермерське господарство опаленням та енергією для приготування кормів, а й виробляти високоякісні органічні добрива.