Футбол. Чемпіонат України. Прем’єр-ліга. 8-й тур.
17 вересня. «Сталь» — «Олімпік». 2:3. Дніпро. «Метеор». 570 глядачів. Рефері — Балакін (Київська область). Голи: Карасюк, 70, Комваліус, 90+3 — Поступаленко, 35, Богданов, 60, Гринь, 73. Вилучено Поступаленка («Олімпік», 39, два попередження).
«Карпати» — «Чорноморець». 0:0. Львів. «Арена Львів». 2 858 глядачів. Рефері — Козик (Мукачеве).
«Дніпро» — «Зірка». 0:1. Дніпро. «Дніпро-Арена». 5 113 глядачів. Рефері — Грисьо (Львів). Гол: Мойя, 90+4.
18 вересня. «Волинь» — «Олександрія». 1:1. Луцьк. «Авангард». 2 100 глядачів. Рефері — Березка (Київська область). Голи: Петров, 28 — Полярус, 90+1.
«Динамо» — «Зоря». 0:1. Київ. НСК «Олімпійський». 11 024 глядачі. Рефері — Вакс (Хмельницький). Гол: Опанасенко, 90+3.
«Ворскла» — «Шахтар». 0:1. Полтава. Стадіон імені Олексія Бутовського. 11 000 глядачів. Рефері — Пасхал (Херсон). Гол: Тайсон, 54.
«Шахтар» зустрів солідний опір у Полтаві, але вирвав мінімальну перемогу. «Динамо», гра якого блідне з кожною новою зустріччю, вдома програло «Зорі» і поступилося їй другим місцем у турнірній таблиці.

***

— Усі засмучені результатом, грою, — сказав наставник «Динамо» Сергій Ребров. — Сьогодні зустрічалися дві рівні команди. Так, ми втратили очки на старті, але я сподіваюся, що надалі ми виправимо ситуацію.
«Зоря» грамотно оборонялася, а ми не били по воротах. У цьому проблема насамперед моя. Де знайти посилення? Ми його шукаємо в молодіжній команді. Звичайно, я б тепер не відмовився від сильного нападника.

***

Також динамівський тренер торкнувся і питання можливої відставки:
— Завдання для команди визначає президент клубу. Мій обов’язок — вигравати в кожному матчі. Ми продовжимо працювати, намагатимемося поліпшувати якість гри. Я працюватиму до кінця. Якщо президент скаже «спасибі і до побачення», то я прийму це.
— Чи можна стверджувати, що «Динамо» перебуває в кризовому стані?
— Я так би не казав. Справді, ми зазнали поразок від «Ворскли», «Наполі» і «Зорі». Але нині у нашій команді грає переважно молодь. Футболісти, які в минулому сезоні не мали ігрової практики. Але це не криза. Я нікого ні в чому не звинувачую. Насамперед це моя проблема...