...у якій країні збирали би форум однодумців? Правильно, в єдиній, яка на державному рівні підтримує сепаратизм, — Росії.

Наприкінці вересня в Москві відбудеться уже друга щорічна конференція сепаратистів із усього світу. На її проведення організатори одержали президентський грант на суму 3,5 млн. руб. — стверджується на сайті hіhіkal.ru. Організатори очікують делегації сепаратистів із Каталонії, Північної Ірландії, Західної Сахари, Шотландії та інших країн. Чимало делегатів, відповідно до опублікованого на сайті організації анонсу, приїдуть із США — це прихильники незалежності Гавайїв та Пуерто-Ріко, а також сепаратисти з Каліфорнії і Техаса.

Серед почесних членів організації-засновника цього «форуму» — президент Сирії Башар Асад і екс-президент Ірану Махмуд Ахмадінежад. А сам президент організації-засновника раніше був співголовою Російського комітету солідарності з народами Сирії та Лівії, він також, із зрозумілих причин, входить до президії громадської організації «Офіцери Росії». Висновки робіть самі.