Шановні друзі!


Прийміть найщиріші вітання з нагоди знаменної події — 90-річчя Ніжинського заводу сільськогосподарського машинобудування.


Почавши свій шлях з невеличких механічних майстерень, завод перетворився на потужне сучасне підприємство машинобудівної галузі, продукція якого добре відома на ринку України. Адже марка «Ніжинсільмаш» — це насамперед висока якість.


Приємно, що з часом ви не скидаєте обертів, не зупиняєтесь на досягнутому. Висококваліфіковані ніжинські спеціалісти постійно перебувають у творчому пошуку покращення технічних характеристик обладнання, вдосконалюють технології, розширюючи номенклатуру товарів. З кожним роком зростають темпи виробництва, і це є промовистим свідченням стабільності роботи підприємства.


Переконаний, що й надалі ваш професійний трудовий колектив досягатиме нових успіхів, використовуючи свій високий потенціал, силу, творчу енергію.


У цей святковий день висловлюю слова особливої поваги і подяки ветеранам заводу, які дбайливо передають знання і безцінний досвід молодому поколінню, а всім нинішнім машинобудівникам — низький уклін за сумлінну працю та відданість справі.


Здоров’я всім вам, добробуту, нових перемог і виробничих досягнень на благо Ніжина і всієї країни!


Голова Верховної Ради України Андрій ПАРУБІЙ.