Овни. Щоб досягти поставленої мети, вам необхідно все прорахувати. Важливо зважити всі за і проти. Якщо ви вирішите діяти, то сміливо йдіть уперед!

Тельці. Вас розриватимуть сумніви. Лише рішучість і мудрість дадуть вам змогу позбутися всього непотрібного і почати рухатися успішним шляхом.

Близнюки. Цього тижня ви зможете розвернутися на повну силу. Чітко побудована концепція дасть вам змогу досягти успіху в багатьох сферах.

Раки. Вам час перейти до активної діяльності з обстоювання своїх інтересів. Щоб досягти успіху, візьміть за правило самостійно вирішувати, що для вас важливіше і потрібніше.

Леви. Вам потрібно зайняти врівноважену позицію, активна діяльність протипоказана. Нині необхідно вивчати й збирати, щоб згодом відчути всі радості життя.

Діви. Вас оточують дріб’язкові й суєтні люди, і цей імпульс передається вам. У результаті ви можете витратити багато сил на непотрібну метушню. Перегляньте своє оточення.

Терези. Події цього тижня можуть закласти основу майбутнього. Ваш досвід і попередні дії потрібно залишити в минулому. Необхідно розслабитися й віддатися у руки долі.

Скорпіони. Дозвольте собі відпочити, відмовтеся від будь-якої активної діяльності. Це дасть змогу інакше поглянути на багато речей і легко знайти вихід із ситуації.

Стрільці. У будь-яких діях зберігайте спокій. Немає потреби хвилюватися, бути впертим і витрачати багато зусиль. Усе вирішуватиметься легко, саме йдучи вам до рук.

Козероги. Вам необхідні порядок у справах і стабільність у матеріальному плані. До кінця цього тижня фінансове становище дасть вам змогу радіти життю і віднайти мир у душі й родині.

Водолії. Не дозволяйте пристрастям й агресії розладнати стосунки з оточуючими. Якщо зможете взяти емоції під контроль, то збережете любов і дружбу.

Риби. Задумайтеся про свої погляди на світ і стосунки з оточуючими, можливо, час змінити їх. Проведіть самоаналіз, станьте гуманнішими і щедрішими. Незабаром ви відчуєте, що вам повернеться сторицею.