Бокс. Команда Володимира Кличка зарезервувала арену в Гамбурзі (Німеччина) на 10 грудня для наступного бою знаменитого українця. Про це повідомило німецьке видання BІLD.


Але інформації про те, хто може стати суперником Володимира Кличка в тому поєдинку, поки що немає.


Нагадаємо, що минулої п’ятниці британець Тайсон Ф’юрі попередив, що через травму не зможе взяти участь у бої-реванші проти Кличка, запланованому на 29 жовтня в Манчестері (Велика Британія).


Після цього відомі майстри не забарилися з пропозиціями Кличкові. Зокрема, чинний чемпіон світу за версією ІBF британець Ентоні Джошуа. А його промоутер Едді Герн написав на своїй сторінці в Твіттері: «Зв’язався з командою Кличка — ми хочемо провести такий бій!».


***


А тим часом стало відомо, що Тайсон Ф’юрі знову вляпався у допінг-скандал. Він відмовився пройти перевірку. Як повідомляє авторитетне британське видання The Mіrror, Ф’юрі пропустив обов’язкові процедури взяття допінг-проб.


Протягом останніх тижнів Тайсон зустрічався з допінг-офіцерами, але він просто посилав їх, відмовляючись здавати тест. Потім його представники таки намагалися зв’язатися з Британським антидопінговим агентством (UKAD), але поки що безрезультатно.


Раніше щодо Ф’юрі UKAD розпочало справу про порушення антидопінгових правил, оскільки після першого переможного бою з Кличком у нього виявили сліди заборонених речовин. Дискваліфікації вдалося уникнути, але розслідування триває.


То, може, шанованим керівникам світових боксерських організацій WBA, WBO та ІBO варто виявити волю і відібрати пояси у Ф’юрі, котрий уникає поєдинків і підозрюється у застосуванні допінгу?..