У США відбулися перші в нинішній президентські кампанії теледебати кандидатів. За їх підсумками, кожного з кандидатів оголошено переможцем. Проте — за різними версіями.

Так, телекомпанія CNN, цільову аудиторію якої на 41 відсоток становлять прихильники демократів, віддала перевагу Гілларі Клінтон. За підсумками опитування телекомпанії, проведеного відразу після теледебатів, 62% глядачів назвали переможницею Клінтон, а 27% — Трампа.
Натомість штаб Дональда Трампа поширив у соцмережах дані опитування журналу Tіme, згідно з якими переможцем дебатів із результатом у 59% голосів проти 41% став саме республіканець.
Теледебати тривали півтори години. Кандидати здебільшого говорили про внутрішню ситуацію у країні, зокрема економічні питання, проблему безробіття, податкову політику тощо. Що стосується зовнішньої політики, то Україну окремо не згадували. Більше уваги було приділено хакерським атакам на електронні мережі США, в яких Клінтон підозрює Росію, а Трамп — Китай.
Агенція Reuters раніше повідомляла з посиланням на власне опитування, що майже половина виборців вирішуватимуть, кого обирати, частково завдяки результатам дебатів.