Олександра Пугачова найближчим часом переведуть до СІЗО, де він перебуватиме до винесення вироку. Про це повідомив учора ЗМІ радник міністра МВС Антон Геращенко.

«Людина буде перебувати в СІЗО за рішенням суду до моменту винесення вироку. Життю підозрюваного нічого не загрожує, думаю, через тиждень-півтора його приведуть у нормальний стан і помістять туди», — повідомив він.
За його словами, Пугачов відмовився давати будь-які свідчення і казати слідству, чи перебував він один в автомобілі під час інциденту. «На відеозаписах не видно іншої людини. Проводяться оперативно-слідчі заходи. Заявляти про те, що хтось був із ним чи ні, поки що недостатньо підстав», — заявив він.
Також А. Геращенко повідомив, що посвідчення учасника бойових дій Олександра Пугачова, який перебував у розшуку за підозрою у скоєнні низки злочинів, отримала його мати на правах довіреної особи. «Уже встановлена повна історія з цим посвідченням... Якщо підтвердиться інформація про те, що співробітники, які видали посвідчення Пугачова, знали про його оголошення в розшук, то вони будуть притягнуті до відповідальності», — зазначив він.
Нагадаємо, 25 вересня у Дніпрі поліцейський патруль зупинив чоловіка за порушення правил дорожнього руху. Водій кілька разів вистрілив у правоохоронців. У результаті поліцейський загинув на місці, його напарниця померла в лікарні. У скоєнні злочину підозрюють колишнього бійця «Торнадо» Олександра Пугачова, який перебував у розшуку за скоєння інших важких злочинів.