Овни. Щоб досягти бажаного результату, вам необхідно виявити ретельність і старанність. Будьте рішучі, тому що ви вже знаєте, що і як робити.

Тельці. Якою би владною і сильною натурою ви не були, але пам’ятайте, що м’якістю і ласкою також можна багато чого досягти. Теплі стосунки дадуть змогу відновити ваші сили.

Близнюки. Розраховуйте на свої знання й уміння. Знайдіть друзів, які підтримають у важкій ситуації. І тоді жодні зміни вам не страшні.

Раки. Всупереч своїм страхам і звичкам можете зважитися на новий шлях, який відкриє перед вами нові вершини. Ступаючи на нього, виявіть кмітливість і природжену мудрість.

Леви. Щоб діяти розумно й досягти бажаного, вам потрібно на час взяти перерву й усе обдумати. Наступні ваші кроки будуть набагато чіткішими і приведуть до потрібного результату.

Діви. Будьте уважні, щоб не впустити шанс, який незабаром може трапитися. За сприятливого збігу обставин ви обов’язково отримаєте бажане.

Терези. Перед вами відкриються перспективні можливості. Ваше завдання — обрати правильний шлях. Можливо, доведеться приміряти на себе нову цікаву роль.

Скорпіони. Ви рухатиметеся до досягнення матеріальних цінностей. У вас достатньо енергії, щоб прокласти собі дорогу в майбутнє і багато нею пройти.

Стрільці. Ідеї битимуть ключем. Є всі шанси знайти надійного ділового партнера і намітити шляхи подальшої діяльності.

Козероги. Вам доведеться зібратися із силами. Ви й так знаєте, що потрібно робити. Настав той момент, коли чекати більше не можна і необхідно діяти.

Водолії. Вам доведеться зібратися із силами й обрати потрібний шлях, яким ваша життєва лінія почне випрямлятися і поліпшуватися.

Риби. Ви багато досягли й можете пишатися собою, давати вказівки й поради іншим. Буде можливість вигідно вкласти гроші, а також знайти серйозне джерело доходу.