Група А. «Фенербахче» (Туреччина, Стамбул) — «Фейєноорд» (Нідерланди, Роттердам). 1:0.


«Манчестер Юнайтед» (Англія) — «Зоря» (Україна, Луганськ). 1:0. Гол: Ібрагімович, 69.


«Манчестер Юнайтед»: Ромеро, Фосу-Менса (Марсьяль, 74), Смоллінг, Бейї, Рого, Феллені, Погба, Мата (Янг, 74), Лінгард (Руні, 68), Решфорд, Ібрагімович. Тренер — Жозе Моурінью.


«Зоря»: Шевченко, Каменюка, Сиваков, Форстер, Соболь, Караваєв, Гречишкін, Чайковський (Гордієнко, 80), Петряк, Любенович (Ліпартія, 76), Кулач (Пауліньо, 60). Тренер — Юрій Вернидуб.


Рефері — Орель Грінфельд (Ізраїль).


Манчестер. «Олд Траффорд». На стадіоні, котрий вміщує 75 643 глядачі, порожніх місць було обмаль. 11 градусів.


Будемо відверті, десь там у глибині душі ми сподівалися, що «Зоря» таки зачепиться бодай за нічию. На жаль, не вдалося, але одночасно наше самолюбство тішить те, що луганчани зіграли гідно проти команди, гравці якої коштують сотні мільйонів євро.


Для досягнення мети українському клубу не вистачило дещиці. І ось про що варто сказати особливо: грізний суперник побоювався наших.


От що сказав після зустрічі наставник господарів португалець Жозе Моурінью, який помітно нервував під час поєдинку:


— Сьогодні було важко. Мали шанси забити в першій половині матчу, але не вдалося. Весь матч «Зоря» зіграла дуже організовано й оборонялася всією командою. Суперник у будь-який момент міг вибігти у небезпечну контратаку. Гра була важкою, але ми мали будь-що перемогти, що ми й зробили.


***


А тепер слово тренерові «Зорі» Юрію Вернидубу:


— Мені сподобалася гра нашої команди. Ми мало в чому поступилися суперникові. А, між тим, «Манчестер Юнайтед» — один із флагманів сучасного футболу. «Зоря» поки що не такий великий клуб, однак діяла на досить пристойному рівні. Ми не дали суперникові зіграти на повну силу. У принципі підсумком протистояння мала стати нічия. Нам трохи не поталанило.