Плавання. Дубай (ОАЕ). Етап Кубка світу. Українка Дарина Зевіна (на знімку) виграла дві медалі.

200 м, спина. 1. Дарина Зевіна (Україна) — 2.00,97; 2. Катінка Госсу (Угорщина) — 2.04,65; 
3. Сузанна Якабос (Угорщина) — 2.06,41.
50 м, спина. 1. Катінка Госсу (Угорщина) — 26,35; 2. Дарина Зевіна (Україна) — 26,57; 3. Гайгуа Ченг (Китай) — 26,89.

Фото Xsport.

Теніс. Пекін (Китай). Перша ракетка України Еліна Світоліна обіграла відому німкеню в другому раунді престижного турніру WTA.
Premіer Mandatory Chіna Open. Призовий фонд — 6 289 521 долар США. Друге коло.
Еліна Світоліна (Україна) — Сабін Лісіцкі (Німеччина). 6:4, 6:4.
Нагадаємо, що в першому раунді Світоліна перемогла іншу німецьку тенісистку Тетяну Марію.
Бокс. Реванш проти чемпіона світу за версіями WBO, WBA, ІBO у суперважкій категорії британця Тайсона Ф’юрі (25-0, 18 КО) більше не цікавить екс-чемпіона світу Володимира Кличка (64-4, 54 КО). Про це повідомив менеджер українця Бернд Бенте в інтерв’ю німецькому інформаційному агентству dpa:
«Тема реваншу з Ф’юрі більше не обговорюється. Ми дивимося тільки вперед. Ведемо перемовини про організацію бою з британцем Ентоні Джошуа. У рейтингах боксерських організацій Володимир входить до числа кращих. WBA і WBO мають вирішувати, як чинити далі».
Баскетбол. Президент Євроліги Жорді Бартомеу назвав суму призового фонду нового сезону. За його словами, загальний призовий фонд турніру становитиме 30 мільйонів євро. Переможець одержить мільйон.
«Євроліга платитиме 40 тисяч євро за перемогу протягом регулярної частини сезону, — сказав Жорді Бартомеу. — У плей-оф перемога оцінюватиметься в 70 тисяч. Чемпіонові дістається мільйон, а фіналістові — 500 тисяч. Володар третього місця одержить 300 тисяч, а четвертого — 200 тисяч.
Кажуть, що ми — закрита ліга, але це не так. Щорічно в нас по п’ять нових команд. Чемпіон Єврокубка щоразу потрапляє до Євроліги. У нас тільки 11 закритих контрактів. Потрібно розуміти, що ці 11 клубів дуже успішні у своїх країнах, тому довели, що заслуговують на місце в Євролізі. В майбутньому, можливо, збільшимо кількість учасників до 24. Але на це потрібен час. Ми не прагнемо шкодити національним лігам».