Овни. Особисте життя та проблеми, пов’язані з ним, вийдуть для вас на перший план. Приділіть увагу своїй половинці, але не забудьте й про тих, хто вас оточує. Батькам може знадобитися ваша підтримка. Не відмахуйтеся, посилаючись на зайнятість, — просто допоможіть. 
Тельці. Чекайте привабливих пропозицій про зміну роботи, але подумайте, перш ніж їх приймати. Хороший період для початку ремонту. Чимало приємного очікує вас і в сфері кохання. 
Близнюки. Обставини постійно підштовхуватимуть вас вчитися чогось нового. Буде складно, але ви впораєтеся. 
Раки. У стосунках із дорослими дітьми можливі розбіжності, які, проте, скоро владнаються. У вихідні постарайтеся виїхати за місто, на природу — свіже повітря вам не завадить. 
Леви. Намагайтеся зберігати тверезий погляд на речі. З будь-якої ситуації ви рано чи пізно знайдете вихід. Якщо виявите холоднокровність, то обійдетеся без особливих втрат.  
Діви. У сімейних сварках ви виступите в ролі посередника, який має примирити ворогуючі сторони. Але ви із цим упораєтеся. Будьте обережні на дорозі.  
Терези. Найближчими днями тільки одне даватиметься легко — це вміння нажити собі ворогів. Дехто спробує перекласти на вас відповідальність за свої помилки. Важливо не пасувати перед кривдником і з’ясувати ситуацію особисто. 
Скорпіони. Цей період захочеться провести на самоті, далеко від друзів і знайомих. Зараз вам необхідно набратися сил і енергії. У стосунках із дітьми уникайте напучування, але даруйте більше ласки та уваги. 
Стрільці. Проекти, які ви так намагалися просувати на роботі, можуть бути припинені. Але ненадовго.  Буде бажання витратити велику суму грошей, але поки що цього робити не варто. 
Козероги.  Позбудьтеся суєти й більше часу приділяйте духовному розвитку. Частіше відвідуйте храм, моліться за себе та близьких. Корисно слухати класичну музику.  
Водолії. Вас оточуватиме багато нової інформації та нових знайомих. Вечори присвятіть близьким людям. Останнім часом ви занадто мало приділяли їм уваги... 
Риби. Найближчим часом ви впритул займетеся розв’язанням фінансових питань. Наприкінці тижня очікується прибуток. Отримані гроші відразу не витрачайте (відкладіть для великої покупки).