Загибель добровольця першої штурмової роти ДУК «Правий сектор» 32-річного Сергія Кравченка з Вінниччини — ще одне криваве свідчення того, як бойовики «дотримуються» на Донбасі так званого перемир’я. Кравченко загинув вночі 3 жовтня у бою з диверсійно-розвідувальною групою, що намагалася прорватися на нашу територію у районі Авдіївської промзони на Донеччині.

На захист країни Кравченко став ще у 2014 році, коли був мобілізований у 95-ту окрему десантно-штурмову бригаду ЗСУ. У її складі захищав донецький аеропорт. Після демобілізації через деякий час добровольцем прийшов у ДУК «Правий сектор». Півроку тому зазнав важкого поранення, дев’ять днів перебував у комі. Лікарям вдалося врятувати відважного воїна. Після одужання знову повернувся у добровольчий підрозділ. Щоб не хвилювати батьків, сказав, що їде на роботу в Одесу.
Поховали бійця на Алеї Слави на центральному кладовищі у рідному Гайсині. Того дня у місті оголосили жалобу, на державних і комунальних установах приспустили державні прапори з траурною стрічкою. Прощання відбувалося на центральній площі міста.
Крім батьків, у Сергія залишилася дружина та донька. Висловлюємо їм, а також рідним, друзям, знайомим щирі співчуття.

Вінницька область.

 

 

На знімку: таким залишиться у пам’яті побратимів, рідних і друзів відважний захисник країни Сергій Кравченко.

Фото з соціальних мереж.