Художня гімнастика. Тіє (Франція). Змагання серії Гран-прі. Для української збірної це був перший старт у новому сезоні. Незважаючи на складну ситуацію у країні, національна команда продовжує тренуватися.

Ганна Різатдінова змогла виграти для України «золото» у вправі зі стрічкою, «срібло» — у вправі з м’ячем і дві «бронзи» (обруч і булави).

А у групових змаганнях наша команда здобула срібні медалі у вправі з 10 булавами.

Баскетбол. Київський «Будівельник» вийшов до чвертьфіналу Єврокубка. Нагадаємо, що перша зустріч 1/8 фіналу закінчилася перемогою українського клубу (86:82).

Матч у відповідь. «Нантер» (Франція) — «Будівельник» (Україна). 71:76 (12:22, 18:17, 14:18, 27:19).

Гандбол. У зв’язку зі складною політичною ситуацією в Україні Європейська федерація гандболу прийняла рішення про перенесення відбірної зустрічі чемпіонату Європи-2014 серед жінок Україна—Данія.

Поєдинок, який мав відбутися 26 березня у Києві, відклали на 11—12 червня. Водночас матч Данія—Україна відбудеться у визначений день — 29 березня у Кольдингу.

Зазначимо, що українська збірна після двох турів посідає друге місце у групі.

*** 

«Галичанка» вийшла до півфіналу гандбольного жіночого Кубка Виклику.

«Галичанка» (Україна, Львів) — «Міленіум» (Сербія, Сербія). 24:24 (12:15). Перший матч — 29:28.

Хокей. Чемпіонат України-2013/14. Плей-оф. Фінальна серія. 5-й матч. «Компаньйон-Нафтогаз» (Київ) — «Білий Барс» (Біла Церква). 2:1 (2:0, 0:0, 0:1). Рахунок у серії став 3:2, і кияни завоювали титул чемпіона.

У вирішальному матчі «Компаньйон-Нафтогаз» виступав у такому складі: Зав’ялов; Свиридов — Ємельяненко, Катрич — Ден, Ісаєнко, Р. Борисенко — Татаренко; Харченко — С. Черненко — Литвиненко, Сальников — Гніденко — Слюсар, П. Борисенко — Курілін — Гаврилюк, О. Благий — Вал. Алексюк — Німенко. Тренер — Олександр Сеуканд.