Завтра — Всесвітній День пошти

 

 

Вчора у столиці біля Головпоштамту почали відзначати своє професійне свято поштовики. Тут лунала музика, проводили веселі конкурси і вікторини. І навіть дощ не зміг зіпсувати святкового настрою...


Генеральний директор УДППЗ «Укрпошта» Ігор Смілянський (на знімку):

 

 

— Пошта — це невід’ємна частина цивілізованого суспільства, один із найважливіших елементів інфраструктури держави. Нині «Укрпошта» працює в секторах логістики, поштових, банківських, адміністративних послуг, водночас має великий потенціал для розвитку і всіх цих напрямів, і сфери електронної комерції. Вона виконує надзвичайно важливу роль в єднанні всього суспільства, всіх регіонів країни. Наші відділення — це капіляри цивілізації в країні. 

 

І ми віримо, що з новою надзвичайно професійною командою зможемо забезпечити не лише оздоровлення цих капілярів, а й швидке оновлення, модернізацію та вихід нашої компанії на нові висоти та провідні позиції в економіці країни. Щиро бажаю всім поштовикам міцного здоров’я, щастя, добробуту та злагоди! Нехай у будні та свята ми всі, наші рідні та близькі отримують лише радісні листи та звістки, а улюблена справа додає наснаги і сил! — наголосив Ігор Смілянський.


...А за лаштунками свята у сортувальній залі кипить робота. Листи вивантажують з великих ящиків та розподіляють. Через руки поштарів щодня проходить майже 20 тисяч одиниць різноманітної кореспонденції. Сьогодні їх професію по праву можна зарахувати до однієї з особливо самовідданих, адже умови, в яких цим людям доводиться працювати, — непрості.


Катерина трудиться на пошті понад десять років. Каже, що її професійній діяльності часто перешкоджають... поламані поштові скриньки, відсутність покажчиків з адресою на будинках та ще й примхи природи. Попри це кореспонденція і преса вчасно потрапляють до адресата. Газети, журнали чи листи вчасно отримували там, де на них чекають.


Олександр ПЕКНИЙ.


***


З нагоди професійного свята — Всесвітнього Дня пошти — в актовій залі Львівської дирекції УДППЗ «Укрпошта» відбулися урочисті збори поштовиків Львівщини.


«Саме листоноші нелегкою невтомною працею, копійка до копієчки, заробляють кошти для підприємства, які потім потрапляють у загальну скарбничку. І, зокрема, із цього складається наше з вами благополуччя. «Укрпошта» динамічно розвивається. Та ми всі, спільними зусиллями, повинні працювати більш ефективно задля кращих результатів. Нам у цьому допоможе самодисципліна та взаємопідтримка. Зичу всім натхнення, особистих та професійних успіхів та здоров’я!» — привітав колег із професійним святом в. о. директора Львівської дирекції УДППЗ «Укрпошта» Микола Ростов.


«Дуже приємно, що ви розумієте ту відповідальність, яка лежить на вас і намагаєтеся працювати щодень краще, зміцнюючи довіру клієнтів. Особлива подяка за наполегливість, терпіння та професіоналізм, із якими ви трудитеся на благо нашої країни. Саме ви, вельмишановні листоноші, є тим мостом добра і дружби, який з’єднує тих людей, кого розділяє відстань», — наголосила начальник відділу транспорту, зв’язку та телекомунікацій Львівської ОДА Ірина Мандрик.


Під час урочистостей найкращі працівники «Укрпошти» отримали нагороди, почесні грамоти та подяки від керівництва держпідприємства та Львівської облдержадміністрації.


Вл. інф.