Шановні друзі! 


Від імені Верховної Ради України та від себе особисто щиро вітаю всіх вас із нагоди професійного свята — Дня працівників харчової промисловості.


У харчовій галузі країни сумлінно працюють сотні тисяч висококваліфікованих майстрів своєї справи — хлібопекарі та борошномели, цукровари, кондитери, виробники м’ясної, молочної, олійно-жирової продукції, безалкогольних напоїв і багато інших фахівців. Ваша наполеглива праця забезпечує продовольчу безпеку країни, а також лідерські позиції України на світових ринках.


Запорукою такої успішної роботи галузі є активне впровадження у виробництво інноваційних технологій, застосування сучасних досягнень науки і техніки.


Упевнений, що ваші трудові колективи, маючи величезний потенціал, і в подальшому забезпечуватимуть розвиток харчової промисловості, а її якісна продукція продовжуватиме завойовувати світ.


Висловлюю всім працівникам глибоку шану і сердечну подяку. Вірю, що своєю сумлінною і самовідданою працею ви й надалі робитимете вагомий внесок у зміцнення промислового потенціалу нашої держави.


Зичу вам і вашим родинам міцного здоров’я, щастя, добробуту та нових професійних досягнень!


Голова Верховної Ради України Андрій ПАРУБІЙ.