Футбол. Як відомо, сьогодні на НСК «Олімпійський» у Києві відбудеться матч групового раунду Ліги чемпіонів між київським «Динамо» і португальським клубом «Бенфіка» (Лісабон). Початок зустрічі о 21:45.


* * *


«Бенфіка» прилетіла до Києва ще в понеділок увечері. В її складі — 21 футболіст.


Воротарі — Едерсон, Жуліо Сезар, Пауло Лопес; оборонці — Лісандро, Грімальдо, Луїзао, Нільссон-Лінделефа, Елізеу, Жардел, Нелсон Семеду; півоборонці — Фейса, Самаріс, Карілльо, Сальвіо, Піцці, Селіс, Черві; нападники — Рауль Гіменес, Мітроглу, Гонсало Гуедес, Жозе Гомеш.


Вдома залишилися травмовані Рафа Сілва, Орта, Жонас і Алмейда.


* * *


Учорашній день був насичений багатьма подіями. Динамівці почали тренування на своїй базі в Конча-Заспі о 14:00. Протягом перших 15 хвилин стежили за цим заняттям представники ЗМІ. А потім відбулася прес-конференція Сергія Реброва.


Гості працювали на НСК «Олімпійський» (почали о 17:45). Тренер «орлів» Руй Віторія о 18:45 почав спілкування з журналістами.
Наставники обох команд наголошували на важливості зустрічі, обіцяли, що їхні підопічні діятимуть зібрано і з максимальною віддачею. До речі, в активі «Динамо» і «Бенфіки» після двох турів лише по одному очку. Вони ще не виграли жодного матчу в групі.


* * *


І насамкінець інформація про арбітраж. Рефері на київський поєдинок призначено іспанця Давида Фернандеса Борбалана. 43-річний підприємець із Альмерії судить міжнародні матчі з 2010 року. І він нам добре знайомий, бо в його активі минулорічний матч Ліги чемпіонів «Маккабі» (Ізраїль, Тель-Авів) — «Динамо» (0:2) і зустріч 2010 року Україна — Англія (U-19, 1:1).


На лініях йому допомагатимуть Роберто Алонсо та Рауль Кабанеро; функції додаткових арбітрів, котрі стежитимуть за подіями біля воріт команд, виконають Гав’єр Естрада та Гуан Мартінес Мунуера; четвертий арбітр — Дієго Барберо Севілья. Всі — співвітчизники Борбалана.