Шановні друзі!


Радий привітати всіх вас із нагоди 70-річчя одного з провідних вітчизняних осередків освіти — Київського національного торговельно-економічного університету.


70-річна славна історія, нагромаджені традиції і досвід забезпечили успішне сьогодення. Ви по праву можете пишатися потужним колективом, високопрофесійною системою управління якістю освіти, затребуваністю в суспільстві.


Університет, що має підрозділи по всій країні, є невід’ємною складовою світового освітянського простору, здійснюючи співпрацю з майже 100 навчальними закладами із 30 країн світу. Налагоджено обмін викладачами і студентами, а виконання міжнародних проектів забезпечує активну інтеграцію української науки у світову.


Ставши свого часу фундатором торговельної освіти в Україні, ваш навчальний заклад на сьогодні є активним ініціатором розробки науково-практичних підвалин розвитку внутрішньої та зовнішньої торгівлі, сфери товарного обігу, управління споживчим ринком, якістю товарів, організації ефективної логістики, функціонування бюджетної системи та інших численних напрямів гармонізації на засадах європейських стандартів.


У цей урочистий день бажаю колективу університету, щоб у ваших умах і серцях завжди палав вогонь патріотичного духу, щоб випускники університету з честю несли його славні традиції, збагачували скарбницю вітчизняної освіти і науки та піднімали торговельно-економічну сферу України на сучасний світовий рівень!


Голова Верховної Ради України Андрій ПАРУБІЙ.