Група А. «Манчестер Юнайтед» (Англія) — «Фенербахче» (Туреччина, Стамбул). 4:1.
«Фейєноорд» (Нідерланди, Роттердам) — «Зоря» (Україна, Луганськ). 1:0. Гол: Йоргенсен, 56.
«Фейєноорд»: Джонс, Карсдорп, ван дер Гейден, Боттегін, Конголо, Аль-Агмаді, Вілена, Тапія, Тоорнстра, Йоргенсен (Крамер, 81), Гюлден. Тренер — Джовані ван Бронкгорст.
«Зоря»: Шевченко, Каменюка, Сіваков, Форстер, Соболь, Караваєв, Гречишкін, Гордієнко (Харатін, 65), Петряк (Пауліньо, 58), Ліпартія, Кулач (Любенович, 46). Тренер — Юрій Вернидуб.
Рефері — Андріс Трейманіс (Латвія).


Роттердам. «Де Кьойп». 51 017 глядачів. 7 градусів.


Добре вишколений, складений із класних виконавців колектив господарів відмінно підготувався до поєдинку. Його дії були сповненні рішучості і завзяття. Хоча й пастку підготували своєрідну для гостей — віддали їм ініціативу. Але луганчани не готові були до такого «подарунка». Одне слово, «Зоря» не була схожою на себе. Кудись поділися завзяття, висока налаштованість, бажання грати з палаючими очима.


Втім, і за такої ситуації луганчанам цілком до снаги було здобути принаймні очко. Але помилка Сівакова перекреслила такі сподівання. Оборонець, перебуваючи на останньому рубежі, вирішив обіграти Гюлдена. Але той у підкаті м’яч перехопив, розвернувся, дійшов до лінії воротарського майданчика, прострілив точно на вільного Йоргенсена. І виймай м’яча з «сачка». Прикро, звичайно, за команду, яка заслужила ліпшої долі...