Кандидат у президенти США від демократів Хілларі Клінтон випереджає свого опонента від республіканців Дональда Трампа на 12 %. Про це свідчать дані соцопитування, яке провело телеканал ABC news. Якби вибори відбулися 23 жовтня, то за Клінтон проголосували б половина виборців, а за Трампа — 38 %. Ще 13 жовтня соцопитування показало, що відрив між кандидатами становить усього 4 %. Зараз він збільшився до рекордних 12 %.

 

Найбільше по іміджу Трампа за останні дні вдарив скандал, пов’язаний із відеозаписом за 2005 рік. На ньому мільярдер неприємно говорив про жінок і розповідав, як спокушав замужню пані. Ще одним ударом стала заява кандидата про те, що він не визнає вибори в президенти, якщо програє їх.


Напередодні Хілларі Клінтон і Дональд Трамп зустрілися на престижній гала-вечері в Нью-Йорку, організованій меморіальним католицьким фондом Альфреда Сміта, повідомляє Euronews. І звичайно ж, вони не пропустили можливості обмінятися уїдливими жартами. Так, під час свого виступу Трамп знову згадав скандал зі зломом електронної пошти Клінтон. У свою чергу Клінтон порушила тему зв’язків кандидата від республіканців із Кремлем, натякнувши, що всі його передвиборні виступи спочатку пишуть російською мовою й тільки потім він перекладає їх на англійську.