Понад 40 разів бойовики відкривали вогонь на Донбасі по позиціях наших військових. Найбільше обстрілів — на маріупольському напрямку, де противник гатив із зеніток, кулеметів та гранатометів. Поблизу Широкиного обстріли тривали з мінометів калібром 120 мм та 82 мм. Під вогнем опинилася й авдіївська промзона. Окупанти там били з артилерії 122-го калібру та мінометів.

 

Що відбувається на фронті, розповів боєць ЗСУ (місце дислокації — маріупольський напрямок): «Ситуація складна. Як завжди, обстріли з боку ворога. Ми ж продовжуємо чекати і подекуди оборонятися, коли вже зовсім неможливо терпіти. Досить гаряче було цієї ночі. Орки гатили з кулеметів великого калібру, гранатометів та мінометів. Диверсійна група підійшла впритул до нашого укріпрайону. Шквальним вогнем вдалося їх відігнати. На щастя, ніхто з наших хлопців не постраждав. Сумна звістка учора надійшла від наших побратимів. Загинув наш друг, позивний «Нож», молодий хлопець. Був надзвичайною і сміливою людиною. Додати більше нічого. Війна триває...»


Неспокійно й на інших ділянках фронту. Як повідомив керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз, бойовики обстріляли район Станиці Луганської. «Ситуація на лінії розмежування відносно стабілізувалася. Однак, як зазначають військові, у Станиці Луганській під ворожим вогнем опинилися саме ті ділянки, звідки планувалося виведення військ згідно з рамковими угодами Мінських домовленостей. Наші бійці були змушені відкрити вогонь у відповідь зі стрілецької зброї. Один військовий дістав поранення», — зазначив він.