Вже сьогодні патентне агентство Профітмарк, яке працює в сфері реєстрації інтелектуальної власності, пропонує своїм клієнтам і всім відвідувачам сайту перевірити торгові марки в режимі реального часу на сайті, абсолютно безкоштовно.

Компанія значно спростила процедуру подачі заявок на реєстрацію торгових марок  та інших об'єктів інтелектуальної власності - патентів, авторських прав. Тепер це можна зробити, не виходячи з дому чи офісу, в реальному часі - на сайті компанії. Оформлення заявки займе не більше 5 хвилин, а в процесі її подачі можна отримати консультацію фахівця в он-лайн чаті.

«Перехід бізнесу в Інтернет почався в нашій країні давно, сьогодні вже практично кожне підприємство має свій Інтернет сайт з можливістю замовлення послуг або покупки товару в мережі. Щодня кількість «угод» в мережі зростає. За прогнозами аналітиків, вже в найближчі роки відсоток продажів через сайти досягне 50%. Ми вже більше 10 років займаємося реєстрацією інтелектуальної власності, за цей час ми зареєстрували тисячі торгових марок, провели тисячі зустрічей в офісі, але потім подумали: навіщо клієнту їхати в офіс, якщо все можна зробити на сайті. Розповідає керівник компанії, патентний повірений України - Максим Ястреб. Таке нововведення дозволило нам спростити процедуру оформлення замовлення, клієнти дуже задоволені, адже тепер можна не витрачати дорогоцінний час на поїздки та зустрічі, а подати заявку прямо з офісу або квартири. Ще одна можливість, реалізована на сайті - перевірка по зареєстрованим торговим маркам. Кожен відвідувач нашого сайту, може абсолютно безкоштовно і без реєстрації провести перевірку і пошук по зареєстрованим позначенням. Це дозволяє ще на початковій стадії отримати уявлення про перспективи реєстрації того чи іншого позначення. Ця можливість стала дуже популярна і на сьогоднішній день на сайті проводиться понад 100 перевірок щодня».

На даний момент можна зробити перевірку тільки за вже зареєстрованими позначенням, для перегляду інформації щодо поданих на реєстрацію заявок необхідно замовити повний пошук, це можна зробити так само в режимі реального часу - на сайті.

Довідка про компанію:

Патентне бюро Профітмарк, засноване більше 10 років тому. Максим Ястреб, офіційно зареєстрований і атестований Службою інтелектуальної власності України, патентний повірений. У штаті компанії є професійні патентознавці, фахівці з авторських прав, а також дизайнери з розробки логотипів і торгових марок. Серед клієнтів компанії, такі відомі бренди як Prom.ua, 24NonStop, Київ Хліб, Двери Белоруссии й інші тисячі клієнтів.

Контакти:

Сайт: https://profitmark.ua

Телефон: +38 (044) 362-71-86

Електронна пошта: zayavka@profitmark.ua

Адреса: м.Київ, вул. Полковника Шутова 9а, офіс 412