Овни. У цей період ви сильні як ніколи. Перед вами відкриються потенційні можливості у найрізноманітніших сферах, можете сміливо починати нову справу.

Тельці. Вам доведеться попрацювати над своїм авторитетом: менше говоріть і більше дійте. Допомога друзів може вдало перевернути ваше життя.

Близнюки. Відкиньте схему «дім—робота—дім», відвідуйте культурні заходи, беріть участь у тематичних семінарах, майстер-класах.

Раки. Займіться розробленням плану подальшої діяльності, але не забувайте залишити час для відпочинку. Бажаний успіх і фінансова стабільність уже на порозі.

Леви. У цей період вам захочеться досягти успіху й загального визнання. Розкладіть усе по поличках, визначте пріоритети, поставте мету. Більше покладайтеся на здоровий глузд.

Діви. Ваші справи почнуть налагоджуватися, головне — не звалюйте на себе більше, ніж можете потягнути. Перед ухваленням важливих рішень радьтеся з авторитетними людьми.

Терези. Це період духовного збагачення, отримання нових знань і навичок. Давно хотіли записатися на навчальні курси? Не відмовляйте собі в бажанні удосконалюватися.

Скорпіони. Настав час для рішучих дій. Хапайтеся за ділові пропозиції авторитетних людей. Вам вдасться підкорити найнеприступішну вершину.

Стрільці. Ваша енергія в цей період буде надмірною. З’явиться можливість заявити про себе. Скористайтеся нею для кар’єрного зростання.

Козероги. У вас з’явиться шанс втілити в життя заповітну мрію. Не проґавте його! Ви знайдете цікаве творче хобі, солідний дохід і необмежені можливості.

Водолії. Ви зможете досягти багато чого, якщо вдасться відкинути сумніви, які паралізують волю. Зірки обіцяють вам успіх у будь-якій інтелектуальній діяльності.

Риби. Вам треба шукати нове коло спілкування й розширювати зв’язки. Доля не раз поставить перед вибором. Щоб ухвалити правильне рішення, заздалегідь прорахуйте наслідки своїх ходів.