Плавання. Токіо (Японія). Восьмий етап Кубка світу. Чергове «золото» здобув наш Михайло Романчук. Уродженець Рівного став кращим на 1500-метрівці вільним стилем. Він подолав дистанцію за 14.26,39, на 4 секунди випередив угорця Гергея Дьюрту, котрий фінішував другим, і на 20 секунд німця Поля Зелльмана — третього призера. Нагадаємо, що напередодні Романчук переміг на 400-метрівці вільним стилем.
Ще одну нагороду виборола киянка Дарина Зевіна, яка показала третій час на 100-метрівці на спині.


Бокс. Володимир Кличко не збирається вішати рукавички на цвях, а планує провести ще декілька поєдинків. Про це колишній чемпіон світу в надважкій вазі, якому в березні виповниться 41 рік, заявив в інтерв’ю німецькому виданню BІLD:


«Я ще не думав про те, щоб зупинитися, жодного разу після поразки і втрати моїх поясів. Поки буду в формі, матиму мотивацію, я продовжуватиму виступи. Хочу боксувати в березні або квітні проти Ентоні Джошуа. Це буде найбільший поєдинок у надважкому дивізіоні за багато років, і, сподіваюся, на кону стоятимуть три чемпіонські пояси. Ви ще побачите кілька видовищних боїв за моєю участю».


Хокей. Регулярний чемпіонат УХЛ. 14-й тур. 26 жовтня. «Витязь» (Харків) — «Донбас» (Донецьк). 1:4 (0:0, 1:3, 0:1). «Кременчук» — «Дженералз» (Київ). 6:2 (0:0, 3:1, 3:1).
«Кременчук» — 29 очок, «Донбас» — 28, «Кривбас» (Кривий Ріг) — 25, «Дженералз» — 23, «Білий Барс» (Біла Церква) — 6, «Витязь» — 3.