Дорогі друзі!


Щиро вітаю вас із 90-річним ювілеєм Інституту педагогіки.


Історія однієї з потужних науково-дослідних установ нашої держави — це тернистий шлях становлення самобутньої педагогічної думки в Україні, ствердження і розбудови національної системи освіти.


І нині ваш високопрофесійний колектив плідно працює над науково-методичним підґрунтям розвитку сучасної школи і педагогічної науки, здійснюючи масштабні дослідження з упровадження новітніх освітніх технологій.


Приємно відзначати, що наукові здобутки Інституту педагогіки спрямовані на формування саме української за духом конкурентоспроможної системи шкільної освіти, методологічне й дидактичне забезпечення її вдосконалення і функціонування.


Особливим досягненням інституту є створення підручників нового покоління, монографій, навчально-методичних комплектів, які реалізують особистісно орієнтований підхід до навчання на рівні світових стандартів.


Вірю, що ви і надалі будете авангардом реформування української школи. У цей святковий день зичу вам міцного здоров’я, щастя, миру і добра, подальшої продуктивної праці, невичерпної енергії, бадьорості духу та нових звершень на благо України.


Голова Верховної Ради України Андрій ПАРУБІЙ.