Хостинг провайдер і реєстратор доменних імен Parkovka.ua надає послуги вже більше п'яти років. На обслуговуванні компанії знаходяться тисячі сайтів, сотні віртуальних серверів і десятки фізичних, виділених серверів. Рівтін Олег - заступник директора, розповість чим компанія відрізняється від інших і чому потрібно звернутись до них,за послугою хостингу сайтів.

«Основні пріоритети нашої компанії - стабільність роботи обладнання і якість обслуговування Клієнтів. Для забезпечення стабільності роботи ваших сайтів ми використовуємо тільки професійне серверне обладнання. За роки роботи ми обрали для себе марки обладнання тільки з високою стабільністю роботи. В нашому «парку» сервера таких відомих брендів, як Dell і HP. Комплектуючі в них, спеціальні - серверні материнські плати, кулери, жорсткі диски SSD, блоки живлення. Деякі компанії для здешевлення своїх послуг використовують в серверах комплектуючі для домашнього використання, ми ж не женемося за дешевизною, в пріоритеті все-таки стабільність роботи. Але для сервісу хорошої якості мало одних серверів і комплектуючих, все обладнання повинно розміщуватися в спеціальних умовах - дата центрах. Ми дуже скрупульозно і ретельно підходили до вибору місця розміщення серверів, провели десятки виїздів на місця, огляди серверних і вивчення технічних характеристик дата центів. Сьогодні наше обладнання розміщується як в Україні, так і за її межами. Для України, наприклад, ми обрали дата центр «Об'єднані мережі України». Цей майданчик, спроектований і побудований відповідно до міжнародних вимог і відповідає класу Tier3. До майданчика підведені кілька каналів живлення і є дизельний генератор високої потужності, який, в разі відсутності електрики зможе забезпечити роботу обладнання до 4 діб. Так само у наших партнерів є системи спеціального пожежогасіння, системи контролю доступу та спеціальне охолодження. Все це дозволяє нам надавати хостинг дуже високої якості».

«Маркетологи Parkovka.ua розробили 4 тарифних плани хостингу з різними характеристиками. Запити у Клієнтів різні, і ми прагнемо задовольнити кожен з них. Найдешевший тариф сьогодні можна купити всього за 39 грн. на місяць. У нього входить 2000 мегабайтів дискового простору і можливість розміщення до 5 окремих інтернет сайтів. Самий більший тариф включає в себе цілих 20000 мегабайт і не обмежується за кількістю доменів, його найчастіше купують у нас фрілансери, які займаються розробкою сайтів з подальшим їх розміщенням. Коштує такий тариф - 98грн. в місяць. Зараз у нас проходить акція на замовлення нового хостингу для сайтів, ціни на всі тарифи знижені на 30%, тому кожен бажаючий зможе купити хостинг за дійсно вигідною ціною.

Так само перевагою хостинг провайдера Parkovka.ua є цілодобова лінія технічної підтримки, з безкоштовною гарячою лінією для України - 0 800. У штаті компанії працює цілий відділ підтримки, який в будь-який час дня і ночі готовий проконсультувати клієнта. Ми помітили, що більшість творчих людей - сови і працюють вночі саме тому лінія цілодобова. Кожен співробітник компанії крім професійного навчання проходить і спеціальні тренінги по спілкуванню з клієнтами - ввічливість і точність відповідей дуже важлива для нас».

Ми не продаємо «кота в мішку» - кожен може безкоштовно протестувати послугу.

«Безкоштовний тестовий період надається кожному бажаючому, для його отримання достатньо вибрати потрібний тариф і пройти швидку процедуру реєстрації. Система автоматично створить аккаунт на сервері і надішле доступи для тестування. Тестовий хостинг це повний аналог платного, але в цілях безпеки без можливості відправляти електронні листи. На час тестування ми надаємо клієнтам внутрішній домен - це дозволить розмістити свій сайт і перевірити його роботу.

Ми максимально намагалися спростити і зробити зручною користування послугою. Для роботи з хостингом ми надаємо професійну панель керування ISPmanager останньої версії, з усіх запропонованих нам варіантів ми вибрали саме її за зручність і простоту.

Особистий кабінет на сайті Parkovka.ua дозволяє замовляти і оплачувати послуги, а система завжди стежить за термінами їх закінчення. Ми реалізували неодноразові нагадування по електронній пошті і смс інформування на мобільний телефон, все це дозволяє не забути про необхідність внести оплату в строк.

Наші контакти:

Сайт: https://parkovka.ua/

Безкоштовна лінія підтримки: +38 (0800) 210 - 137

Електронна пошта: support@parkovka.ua