Такий результат ще однієї доби перемир’я на Донбасі. За даними прес-центру АТО, останню добу (станом на ранок 31.10) зафіксовано понад 50 ворожих обстрілів. Найгарячіше на маріупольському напрямку. На півдні Донеччини бойовики атакували вздовж всієї лінії розмежування. Били з мінометів, бронетехніки та протитанкових ракетних комплексів. По Водяному — з артилерії. На донецькому напрямку окупанти накрили вогнем наші позиції в Луганському та шахту «Бутівку». Район Авдіївської промзони окупанти накрили 120 мм мінами.


Що відбувається на передовій, розповів боєць ЗСУ (місце дислокації район с. Піски): «Ситуація напружена. ДРГ противника вночі намагалася наблизитися до наших позицій. Вони отримали гідну відсіч, зазнали втрат і відступили. До самого ранку орки обстрілювали наші позиції з гранатометів і стрілецької зброї. На щастя, ніхто не постраждав. Усі живі й здорові».


За інформацією Державної прикордонної служби України, надзвичайна ситуація сталася на Луганщині. Бойовики обстріляли співробітників ДФС. «Це сталося в районі населеного пункту Лопаскіне. Фіскали відстежували канал переправлення вантажів через лінію розмежування по річці Сіверський Донець, коли з протилежного берега по них відкрили вогонь зі стрілецької зброї та СПГ. Поранено трьох осіб», — повідомили у відомстві.
За даними групи «Інформаційний спротив», окупанти продовжують переміщувати техніку на Донбасі для посилення підрозділів на передовій. 


«Так, до Горлівки прибула посилена «мотострілецька» рота. У складі підрозділу — чотири БМП-2, два МТ-ЛБ і ще чотири танки. 


Крім того, стало відомо, що на залізничну станцію у н. п. Хрустальне прибуло два вагони із боєприпасами з РФ. При розвантаженні були ідентифіковані боєприпаси (реактивні снаряди) типу 9М22 (до РСЗВ БМ-21 «Град»)», — йдеться у повідомленні групи.