День відкритих дверей для майже вісімдесяти школярів, які приїхали з Києва погостювати до "зелених беретів" найзахіднішого міста України, влаштували прикордонники Чопського загону. Акція організована в рамках проекту "Україна починається з кордону". Мета -- поглиблення патріотичного виховання юні.

 

На знімку:

 

під час відвідин київськими учнями
охоронців найзахіднішої ділянки кордону України

 

Фото
Чопського прикордонного загону.

 

Запрошені гості -- учасники народного художнього ансамблю танцю "Вербиченька" та зразкового художнього колективу ансамблю народного і естрадного танцю "Любавушка". Вони подарували прикордонникам справжнє свято. Дітки танцювали, співали, розповідали вірші... А завершився концерт врученням дарунків прикордонникам, виготовлених власноруч.

 

Охоронці українських рубежів, повідомляє прес-служба загону, познайомили хлопчиків і дівчаток з табельною зброєю, автомобільною технікою, приладами спостереження та нічного бачення. Прикордонники також продемонстрували майстерність зупиняти автомобіль зі злочинцями, а чотирилапі помічники потішили малечу вмінням виявляти незаконну зброю, боєприпаси та наркотики. Також "зелені берети" розповіли дітлахам про свою службу та пригостили смачним солдатським чаєм із солодощами.

 

Василь НИТКА.

 

Закарпатська область.

 

Голос України