Овни. Перед вами відкриваються нові обрії та можливості. Вдалі будь-які союзи, тому що ви легко зрозумієте правдиві задуми людини і до чого приведе ваше спілкування.

Тельці. Тиждень сприятливий для будь-яких починань. Диктатор, який прокинувся у вас, допоможе досягти мети і просуванню власних ідей, але може погіршити особисте життя.

Близнюки. Ви на коні! Прорив у справах забезпечено. Добре йдуть справи й у сім’ї. Самотнім у цей час випадає шанс перспективного знайомства.

Раки. Якщо зробити правильні кроки, то події цього тижня обіцяють вам непоганий успіх і значне наближення до заповітної мети. Але не хапайтеся відразу за всі справи: важливий правильний вибір.

Леви. На вас чекають серйозні й нелегкі зміни в особистому житті: доведеться позбуватися старих стосунків. Заглиблення у себе датсть вам змогу приділити увагу своєму внутрішньому світу.

Діви. Зміни до кращого можливі в емоційній і фінансовій сферах. Ви сповнені сил, щоб довести до кінця розпочаті справи й реалізувати плани. І вас гідно оцінять.

Терези. Не все буде просто: безліч дрібних справ, розбіжностей і непорозуміння заважають вам просуватися до заповітної мети. Тримайте емоції під контролем, і все буде в нормі.

Скорпіони. Сприятливий період для налагодження стосунків у родині. Дозвольте собі радіти життю, але не віддавайтеся повністю почуттям, інакше ви ризикуєте серйозно розчаруватися.

Стрільці. Щоб пережити емоційний спад на початку тижня, просто візьміться за діло — і тоді отримаєте великий заряд енергії. Успіх супроводжує в особистих стосунках.

Козероги. Впоратися з осінньою депресією допоможуть зібраність і ваш вроджений оптимізм. Якщо зовсім засумуєте — саме час зустрітися й душевно поспілкуватися з друзями.

Водолії. В особистому житті все настільки добре, що ви можете навіть пересититися позитивом. Цінуйте те, що маєте. Нове — не завжди краще за старе.

Риби. Ваші пізнання в області почуттів і думок інших людей ви зможете вигідно використовувати. Наприклад, давати консультації. Якщо ваш вибір — гра на чужих емоціях, то можливі конфлікти.