5 жовтня, № 189
Закон України «Про внесення змін до Бюджетного кодексу України щодо зарахування окремих адміністративних зборів до місцевих бюджетів», № 1509-VІІІ.
Закон України «Про внесення змін до додатка №3 до Закону України «Про Державний бюджет України на 2016 рік» щодо фінансового забезпечення реформування рибної галузі України», № 1516-VІІІ.


6 жовтня, № 190
Закон України «Про внесення змін до Кримінально-виконавчого кодексу України щодо гуманізації порядку та умов виконання покарань», № 1488-VІІІ.
Закон України «Про внесення змін до Закону України «Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування» щодо наставництва», № 1504-VІІІ.


7 жовтня, № 191
Закон України «Про внесення змін до Кримінально-виконавчого кодексу України щодо вдосконалення порядку застосування до засуджених заходів заохочення і стягнення», № 1487-VІІІ.
Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення доступу до правосуддя осіб, які утримуються в установах попереднього ув’язнення та виконання покарань», № 1491-VІІІ.
Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо забезпечення виконання кримінальних покарань та реалізації прав засуджених», № 1492-VІІІ.


12 жовтня, №№ 194-195
Закон України «Про внесення змін до Закону України «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів» щодо оптової торгівлі алкогольними напоями, виготовленими з власного (не придбаного) виноматеріалу», № 1534-VІІІ.


13 жовтня, № 196
Закон України «Про ратифікацію Фінансової угоди (Проект «Основний кредит для аграрної галузі — Україна») між Україною та Європейським інвестиційним банком», № 1530-VІІІ.
Закон України «Про ратифікацію Угоди між Кабінетом Міністрів України та Урядом Держави Ізраїль щодо працевлаштування членів сім’ї співробітника дипломатичного представництва або консульської установи», № 1535-VІІІ.


18 жовтня, № 197
Закон України «Про внесення змін до Закону України «Про побічні продукти тваринного походження, не призначені для споживання людиною» щодо узгодження його положень у сфері поводження з продуктами тваринного походження, що належать до категорії ІІ, з вимогами законодавства ЄС», № 1531-VІІІ.
Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо встановлення мінімального строку оренди земельних ділянок сільськогосподарського призначення, на яких проводиться гідротехнічна меліорація», № 1532-VІІІ.
Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо правової долі земельних ділянок, власники яких померли», № 1533-VІІІ.
Закон України «Про ратифікацію Угоди між Кабінетом Міністрів України та Урядом Республіки Польща про взаємну охорону інформації з обмеженим доступом», № 1536-VІІІ.
Закон України «Про внесення зміни до статті 12 Закону України «Про ринок природного газу», № 1541-VІІІ.
Закон України «Про ратифікацію Угоди між Урядом України та Європейським співтовариством з атомної енергії про наукову і технологічну співпрацю та асоційовану участь України у Програмі наукових досліджень та навчання Євратом (2014—2018)», № 1542-VІІІ.


19 жовтня, № 198
Закон України «Про внесення змін до Закону України «Про Державний бюджет України на 2016 рік», № 1659-VІІІ.
Закон України «Про внесення змін до Закону України «Про Державний бюджет України на 2016 рік», № 1660-VІІІ.


26 жовтня, № 203
Закон України «Про внесення змін до Закону України «Про авторське право і суміжні права» щодо використання об’єктів авторського права в пародіях, попурі та карикатурах», № 1651-VІІІ.


29 жовтня, № 206
Закон України «Про внесення зміни до статті 265 Кримінального кодексу України щодо добровільної здачі радіоактивних матеріалів», № 1638-VІІІ.