Букет квітів і кошти в сумі 6800 гривень вручили у Вінниці Анатолію Шейгецю, демобілізованому бійцю одного з підрозділів Збройних Сил України.


Такий подарунок зробили студенти Вінницького технологічного коледжу Національного університету харчових технологій. Кошти зібрали під час реалізації власних виробів на благодійному ярмарку, організованому у навчальному закладі напередодні Дня захисника України. Зустріч із відважним воїном відбулася в офісі «Всеукраїнського об’єднання учасників бойових дій та волонтерів АТО».


— Про Анатолія ми дізналися від нашого викладача, — розповів другокурсник коледжу Володимир Софієв. — Він розповів, як у бою Анатолій втратив руку і зір. Це вразило всіх нас. Вирішили хоча б чимось допомогти солдату. Вдалося організувати ярмарок і трохи зібрати грошей. Передали їх під час зустрічі з бійцем.


На прохання студентів зустріч організували керівник «Всеукраїнського об’єднання учасників бойових дій та волонтерів АТО» Анатолій Слівінський та волонтер Валентина Вельган, яка розповіла, що познайомилася з Шейгецем у зоні АТО, коли доправляла допомогу. Дізналася, що він її земляк, із Шаргородського району Вінниччини. Досі підтримує його.


— Улітку за допомогою підприємців вдалося обладнати в сільському будинку Анатолія ванну кімнату, — каже волонтер. — Нині збираємо кошти на придбання телевізора. Попри те, що чоловікові випалило очі, він не відходить від екрана, на слух сприймає програми. У нього є телевізор, але старий, з обмеженим доступом каналів та ще й поганим звуком...
.